Logo

MARADJON VELÜNK

GASZTRONÓMIA

Sophie születése szerint magyar. A magyar főváros, izgalmas, különleges, figyelmet igénylő reménysége. Sok mindent megtanult már, de még mindig nagyon szorgalmas a fejlődését illetően. Vannak nagy kedvencei és tanítói így alapvetően a francia NouvelleCuisine gasztronómia irányelvei határozzák meg a személyiségét/létezését. Imádja a magyar konyhát és büszke arra, hogy itt élhet, azonban mindig vannak merész ötletei, számtalan újra gondolt klasszikus megvalósítással. Imádja észak-afrikát, marokkót, egzotikus fűszereivel és ízvilágával. Mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokból dolgozik és a hangsúly a tökéletes elkészítésen és a szemet gyönyörködtető tálaláson van.

Ugyanolyan szenvedéllyel terít meg és halmoz el egy bőséges reggeli asztalt, mint ahogyan egy 5 fogásosgourmet vacsora munkálatait végzi. Nincs kompromisszum, mindig a legjobbat akarja!

Sophienak van egy álma!
Egy célja, amely meghatározza a mindennapjait. Ez pedig, a minőségi gasztronómia megismertetése, terjesztése és elérhetővé tétele, minél több ember számára.